Jazz & Wine Wijchen viert jubileum met bekende en nieuwe gezichten

logo JazzWine 2017 Wijnproefroute

Jazz & Wine Wijchen laat het verleden herleven met jazzmuziek die nog steeds van deze tijd is. Tijdens de vijfde editie wordt het gehele centrum opgeschut met swingende concerten gecombineerd met wijnproeverijen en diverse masterclasses over wijn. Met een uniek reünieconcert van de Junior Dixieland Society duikt het jazzfestival terug in het verleden. De jonge honden van toen zijn wat ouder geworden, maar niet minder muzikaal en komen nog één keer bij elkaar tijdens het eerste jubileum van Jazz & Wine. Een jubileum met bekende en nieuwe gezichten.  

Jazz en Wine 2018 01 Jazz
Foto Jack Doorman  

Lindy Hop dance

Door het gehele centrum verzorgen diverse formaties swingende optredens waarbij de beentjes gerust van de vloer mogen. Dit jaar doen de Lindy Hop dancers van dansschool JazzOut in Nijmegen het jazzfestival voor het eerst aan, met een demonstratie en een workshop. Lindy Hop is een afro-Amerikaans dansstijl. 

Wijn en bier

Door het gehele centrum loopt de wijnproefroute. Er zijn tevens verschillende uitgebreide wijnproeverijen en masterclasses over wijn te volgen.

Jazz & Wine Wijchen

Zondag 26 augustus van 13.00-17.00 uur, centrum Wijchen. Toegang: gratis (voor enkele activiteiten wordt een bijdrage gevraagd), www.jazzwine.nl.

Jazz en Wine 2018 02 & Wine
Foto Jack Doorman