Zomerwandeling rond het Wijchens Meer

logo Bibliotheek Wijchen Elk jaargetijde

De Wijchense Meer heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een prachtig iconische, oude rivierarm in het dorp. Zij vormt met de oevers een prachtige natuurlijke waterloop in een parkachtige omgeving met wandelpaden binnen de bebouwde kom.

Het doel van de wandelingen is om mensen uit te nodigen zelf te komen kijken, om te beleven wat in woord en beeld zo moeilijk te vatten is: kortom genieten !.Bij deze wandeling ligt de nadruk op een bezoek bij de VolksTuindersVereniging "de Vier Jaargetijden" aan de Meerdreef !

Fauna en flora, water, landschap en cultuurhistorie van De Wijchense Meer worden belicht tijdens deze wandelingen. Elk jaargetijde ziet De Wijchense Meer er met zijn flora en fauna weer anders uit en dat kunt u meemaken tijdens deze wandelingen.

Bij het begin van elk jaargetijde op 21 maart , 21 juni, 21 september en 21 december 2018 start om 09.00 uur vanuit de Bibliotheek Wijchen een wandeling rond De Wijchense Meer.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bibliotheek 2015