Mundo Fest Lindenberg Aldenhof

 logo New Arts  Workshops, optredens en voetbaltoernooi

Workshops, optredens en andere activiteiten
Het programma voor het festival is inmiddels bekend en duurt van 13:00 uur tot 21:00 uur. Er zijn gratis workshops te volgen, o.a. op het gebied van dans, kung fu en vloggen. Kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn leuke shirts van NewLine024 te koop. Tot slot zijn er optredens van verschillende lokale talenten en bands als Strawl & Black Lion en John Frost. De absolute headliner is Def Rhymz, de rapper die bekend is van grote hits als Doekoe en Schudden.

Iedereen is welkom
De organisatie hoopt dat mensen de weg naar Mundo Fest weten te vinden. Organisator Stefan Hoevenaars: “Iedereen is van harte welkom in de Lindenberg Aldenhof, Aldenhof 13-90 in Nijmegen.”

Praktische informatie
Aanmelden voor het voetbaltoernooi kan nog, door een mail te sturen naar Roché Nieuwendam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mundo Fest is gratis toegankelijk. De nieuwe locatie is Aldenhof 13-90 in Nijmegen (Lindenberg locatie Aldenhof).

Op zaterdag 16 juni organiseert deze jongerenorganisatie in samenwerking met voetbalclub DVE-Trajanus een voetbaltoernooi en festival in Dukenburg, met eten & drinken, muziek en een markt.

New Arts Mundo Fest