Holland Food Service en Adelante Zorggroep: oude bekenden gaan weer samenwerken

logo Holland Food service Een zorgvuldige afweging

Holland Food Service heeft het aanbestedingstraject van Adelante Zorggroep positief afgesloten. Begin 2018 heeft Adelante vanuit afdeling Inkoop in samenwerking met haar keuken besloten om het traject van Eten & Drinken in de markt te zetten. Roy in 't Panhuis, inkoper bij Adelante geeft aan: "Wij zijn op zoek gegaan naar een partner die in staat is om het leveren van hoogwaardige voeding en voedingscomponenten voor alle Adelantelocaties te verzorgen. Bij uitvoering is de leverancier tevens partner en de expert en zorgt ervoor dat naar eigen inzicht de juiste middelen, materialen en methoden worden toegepast om het vastgestelde kwaliteitsniveau te realiseren. Na een zorgvuldige afweging op basis van prijs-kwaliteitsverhoudingen hebben wij unaniem gekozen voor Holland Food Service".

Jeroen Kamerbeek, Directeur Klantbeleving bij Holland Food Service: "Als familiebedrijf zijn wij zeer trots op deze samenwerking met Adelante Zorggroep. Vooral omdat wij na ruim 11 jaar weer samen het verschil mogen gaan maken voor de cliënten en medewerkers van Adelante, maakt deze samenwerking extra bijzonder." Holland Food Service zal het merendeel van het totaalpakket eten en drinken gaan leveren voor alle locaties. De samenwerking is overeengekomen voor minimaal 3 jaar met marktconforme afspraken over het leveren van Eten & Drinken, die aansluiten bij de visie van Adelante en de moderne ontwikkelingen in de branche. 

Adelante is een organisatie, die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1250 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties

Adelante zorggroep Doorgaan Adelante Zorggroep 
Foto Facebook