Gemeentenieuws: vragenlijst Hart van Zuid voor inwoners Wijchen-Zuid

logo Gemeente Wijchen 2017 a Alle ideeën en wensen zijn welkom! 

Vragenlijst Hart van Zuid voor inwoners Wijchen-Zuid
Wat is er nodig om van Wijchen-Zuid en het Hart van Zuid de komende dertig jaar een fijne leefomgeving te maken? Een plek waar inwoners elkaar ontmoeten, naar school gaan en zorg kunnen krijgen? Woont u in Wijchen-Zuid? Vul dan snel de vragenlijst in die u deze of volgende week krijgt toegestuurd. Alle ideeën en wensen zijn welkom!

Wie zijn wij?
Hart van Zuid is een gezamenlijk project van de stichting Kans & Kleur, Wijkverenigingscentrum Wijchen Zuid, Ondernemersvereniging en winkelcentrum Zuiderpoort, Hazeberg Vastgoed,  Woningcorporatie Talis, kinderopvang  De Eerste Stap, ZZG Zorggroep en de gemeente.

Wie krijgen de vragenlijst?

Bewoners uit de volgende buurten krijgen binnenkort de vragenlijst: Diepvoorde, Huissteden, Hoogmeer, De Ververt, Abersland, Elsland, Zesakkers, Zuiderpoort, De Geer, Balgoijseweg, Kronenland, Oudelaan, Sluiskamp, Zevendreef, De Weertjes en De Grippen.

In gesprek met elkaar

Naast de vragenlijst gaan we ook graag met elkaar in gesprek. Dit doen we op verschillende plekken in de wijk. Het eerste moment is op zaterdag 16 juni van 11.00 tot 15.00 uur in winkelcentrum Zuiderpoort. Wethouder Geert Gerrits geeft om 12.00 uur het startsein voor dit project. Voor kinderen is er iets leuks te doen. Later gaan we met een speciale tent de buurten in om ideeën en wensen te verzamelen. 

Wilt u op de hoogte blijven? Via Facebook en Twitter @hartvanzuidwijchen of onze website www.wijchen.nl/hartvanzuid kunt u ons volgen. Uw vragen kunt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen.

Gemeentenieuws Hart van zuid