Gemeentenieuws: veteranenbijeenkomst

logo Gemeente Wijchen 2017 a Respect 

Veteranenbijeenkomst

Zaterdag 23 juni organiseert de gemeente Wijchen weer een veteranenbijeenkomst voor alle veteranen die in de gemeente Wijchen wonen. Dit jaar brengen we een bezoek aan de Oranjekazerne in Schaarsbergen. Via het Veteraneninstituut krijgen wij de gegevens van onze veteranen. Zij hebben allemaal persoonlijk een uitnodiging ontvangen. In Wijchen wordt deze bijeenkomst dit jaar voor de 10e keer georganiseerd. Ons gemeentebestuur wil hiermee zijn respect, erkenning en waardering kenbaar maken aan alle veteranen in onze gemeente. 

Veteranenpas aangevraagd?

Jonge veteranen bereiken we vaak niet omdat ze geen veteranenpas hebben aangevraagd bij het Veteraneninstituut. In 2012 is de Veteranenwet ingevoerd. Dit betekent dat u als militair in werkelijke dienst na een relevante uitzending ook de veteranenstatus ontvangt. En recht heeft op de veteranenpas. Meld u daarvoor aan bij het Veteraneninstituut. Als u daar bekend bent kunnen wij u ook uitnodigen voor de veteranenbijeenkomst. Op de website www.veteraneninstituut.nl kunt u meer informatie lezen.

Uitnodiging of meer informatie ontvangen?

Heeft u geen uitnodiging ontvangen? En wilt u wel aanwezig zijn bij de bijeenkomst? Of wilt u meer informatie over de Wijchense Veteranendag? Neem dan contact op met Tanja Bruins en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij informeert u graag.

Gemeentenieuws veteranen