18 juli De Dag van Wijchen

logo Vierdaagse Wandelaars 102e Vierdaagse door onze gemeente

Over twee weken is het zo ver. De wandelaars van de 102e Vierdaagse komen door onze gemeente. Langs de hele route zijn inwoners en ondernemers bezig om er op woensdag 18 juli een mooi feest van te maken. In Alverna, bij Zuiderpoort, in Balgoij, Niftrik, in het centrum van Wijchen en Woezik. Vanaf volgende week fleuren we de route op met nieuwe vlaggen en banieren. Overal komt u ze straks tegen. Mooi Wijchens rood met een roze twist.

Muzikaal feest
Langs het hele parcours klinkt muziek. De wandelaars vergeten hun zere voeten door het enthousiasme van de vele bands, dweilorkesten en DJ's. Niet alleen op woensdag is het gezellig in Wijchen. Met optredens van onder andere het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee en het Vierdaagseorkest wordt het een mooie feestweek op ons marktplein. 

Bijeenkomst Wijchense Vierdaagselopers
Loopt u de 102e Vierdaagse Nijmegen? Heeft u zich al aangemeld voor de bijeenkomst in ons kasteel? Vrijdagavond 13 juli om 19.30 uur bent u welkom. Aanmelden kan op www.wijchen.nl/vierdaagse tot en met zondag 8 juli. Heeft u geen internet? Geef dan uw adres af in het Huis van de gemeente. U ontvangt daarna een persoonlijke uitnodiging.

Informatie

Alle informatie over De Dag van Wijchen kunt u op www.wijchen.nl/vierdaagse lezen. Van bereikbaarheid, veranderde openingstijden tot het inzamelen van afval. Nog vragen? U kunt via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met Tanja Bruins.

Gemeentenieuws Vierdaagsenieuws  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 juli 2018 met o.a. 't Vierdaagse Kasteel aflevering 3 https://t.co/66b2cK7PRe https://t.co/VULjfN1QVj
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep KUBB Toernooi tijdens Burendag in Wijchen Noord https://t.co/WFfCkuuqX1 https://t.co/ACyR6wPKBN
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Volgende week hittegolf in Gelderland https://t.co/hInwEiSyn6 https://t.co/AKYp12QyKi
19hreplyretweetfavorite