Repaircafé Wijchen: bijna zomervakantie!!!

logo Repaircafe orig Veel gerepareerd in juni

Op zaterdag 2 juni hebben ruim twintig bezoekers het repaircafewijchen bezocht. De vrijwilligers hebben veel elektrische apparaten kunnen repareren: van stofzuigers tot wafelijzers. En er zijn opvallend veel broeken, herenbroeken om precies te zijn, korter gemaakt.

Hoe dan ook, deze heren lopen er weer welgekleed bij deze zomer. Deze keer, zaterdag 7 juli, is de laatste mogelijkheid om uw zomer garderobe te laten herstellen. In augustus is het repaircafewijchen gesloten. We zijn dan, net als u hoogstwaarschijnlijk, op vakantie.

Gezocht: kapper v/m

Onze aspirant-kapster heeft zich afgemeld. Dat is jammer, want we willen deze dienst, knippen en föhnen van haren van dames, heren en kinderen, wel gaan aanbieden op het repaircafewijchen. Bent u de kapster/kapper die als vrijwilliger op het repaircafewijchen haar of zijn diensten wil aanbieden, of kunt u iemand die dit wil? Neem dan contact met ons op via de mail (repaircafewijchen.nl).
We kijken reikhalzend naar u uit.

​Graag tot zaterdag 7 juli en alvast een goede zomervakantie gewenst

Agenda RepaircafeWijchen

Het RepaircafeWijchen is elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur open. U kunt tot 12.30 uur te herstellen/repareren dingen inbrengen.

Plaats van handeling wijkcentrum OZO, Urnenveldweg 10

Agenda  2018
zaterdag 7 juli
augustus gesloten
zaterdag 1 september
zaterdag 6 okotober
zaterdag 3 november
zaterdag 1 december

Repaircafe Wijchen juni  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 juli 2018 met o.a. 't Vierdaagse Kasteel aflevering 3 https://t.co/66b2cK7PRe https://t.co/VULjfN1QVj
15hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep KUBB Toernooi tijdens Burendag in Wijchen Noord https://t.co/WFfCkuuqX1 https://t.co/ACyR6wPKBN
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Volgende week hittegolf in Gelderland https://t.co/hInwEiSyn6 https://t.co/AKYp12QyKi
19hreplyretweetfavorite