Computer Café 't Achterom

logo t Achterom Het eerste lustrum
Afgelopen donderdag was alweer het laatste Computercafé in 't Achterom voor de vakantie. Daarmee werd ook meteen het 5e jaar volgemaakt, het eerste lustrum dus: GEFELICITEERD. 16 augustus is weer het eerste Computercafé van het 6e seizoen.

Het doel van het Computercafé is om hulp te bieden bij soft- en hardware problemen, voor alle digitale middelen die er tegenwoordig zijn (o.a. laptops, e-readers, telefoons, tablets of PC).  Ongeacht het platform, of deze nu draait op iOS, Android, Windows of Chrome. Maar ook hulp bij het werken met deze middelen bij wat voor velen lastig is, zoals telebankieren, het omgaan met foto's, gebruik van 

mail, vragen over social media etc. Wie langer hiermee werkt, weet ook dat van tijd tot tijd een computer opgeschoond moet worden, of erger een virus verwijderd moet worden. Dat wordt allemaal gedaan, met de nodige uitleg aan de gebruikers. De opkomst is wat wisselend tussen de 5 en 20 mensen. Er is geen betaling voor contributie nodig of entree, maar een vrijwillige bijdrage wordt altijd gewaardeerd.

Het Computercafé wordt gedragen door een aantal vrijwilligers. Kom gerust eens langs om kennis te maken of uw probleem daar voor te leggen. Dat kan op één van de donderdagen in een oneven week tussen 14:00u en 16:00u. U kunt uw komst ook aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we ons eventueel wat voor kunnen bereiden.

Kijk ook eens op de website van 't Achterom (https://www.achterlo.nl/.../wist-u-dat) om te zien wat er allemaal nog meer gedaan en georganiseerd wordt in het wijkcentrum.

Tot na de vakantie, namens Ruud van Lierop, Arno van Oostwaard en Jacques Kobussen

Computer cafe t Achterom 01 Computer cafe t Achterom 02
Computer cafe t Achterom 03 Computer cafe t Achterom 04
Computer cafe t Achterom 05  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep