Festival op ’t Eiland: Wende op de zondagavond

logo Festival t Eiland Zondag 15 juli om 20.00 uur

Op de valreep maakt Festival op ’t Eiland vandaag de zangeres bekend die hun muziekprogramma compleet zal maken: komende zondagavond om 20.00 uur treedt Wende op met een voorproefje van 30 minuten op haar clubtour komend seizoen.

Wende
Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist-in-residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen. Op zondag 15 juli om 20.00 uur geeft Wende een voorproefje van haar clubtour op het Waalpodium van Festival op ’t Eiland.

Clubtour
De kaarten voor die clubtour gaan hard: zo is haar concert in Doornroosje begin november inmiddels al helemaal uitverkocht. Wie aan het voorproefje op het Eiland niet genoeg heeft en een hele avond Wende wil meemaken kan nog kaartjes kopen voor 25 augustus in Openluchttheater De Kersouwe (Heeswijk-Dinther), 25 oktober in Grenswerk (Venlo), 7 november in Metropool (Hengelo) en 23 november in Hedon (Zwolle).

Wees op tijd
Zondagavond is er traditiegetrouw vuurwerk om de Vierdaagsefeesten in te luiden. Gevolg is dat de Snelbinder (Spoorbrug) die de stad met Festival op ’t Eiland verbindt tussen 20.00 en 23.30 uur is afgesloten. Zorg dat je op tijd die brug over bent – of kom via de Waalbrug of met de pendelbus vanaf de Kaaij, dat kan de hele avond.

Gratis
Het concert van Wende is gratis toegankelijk, net als alle andere muziekoptredens op ’t Eiland.

Festival t Eiland Wende   
Foto Robin de Puy  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 juli 2018 met o.a. 't Vierdaagse Kasteel aflevering 3 https://t.co/66b2cK7PRe https://t.co/VULjfN1QVj
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep KUBB Toernooi tijdens Burendag in Wijchen Noord https://t.co/WFfCkuuqX1 https://t.co/ACyR6wPKBN
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Volgende week hittegolf in Gelderland https://t.co/hInwEiSyn6 https://t.co/AKYp12QyKi
19hreplyretweetfavorite