Jazz & Wine Wijchen: steeds groter en bekender

logo JazzWine 2017 Een swingend festival

Wijchen - Na een fantastische zomer sluit Wijchen het vakantieseizoen af met Jazz & Wine. Een swingend festival door het gehele centrum, dit jaar voor de vijfde keer en omvangrijker dan ooit. Live jazzmuziek, de Wijnproefroute, Masterclasses Wijnproeven, een uitgebreide wijnproeverij in de kasteeltuin, de Bierproefstraat in de Sterrebosweg, verschillende culinaire Jazz & Wine specialiteiten en leuke workshops, ook voor de kinderen. Tevens een goed moment om de nieuwste najaarstrends te spotten, want alle winkels zijn die dag geopend. Een middag lang genieten van jazzmuziek, wijn, bier, lekkere hapjes en andere activiteiten.

Jazz door het hele dorp

Het gevarieerde programma van het festival trekt publiek uit de wijde omgeving, van jong tot oud. Er is voor ieder wat wils. Bij alle terrassen wordt livemuziek ten gehore gebracht. De Wijchense Johnny Cash, het trio De Kamergenoten, Suitcase Suzy, de Dixieland Crackerjacks en het Willy Vetsap Kwartet, om er maar een paar te noemen. 

Jazz & Wine Wijchen, zondag 26 augustus van 13.00 - 17.00 uur in het centrum van Wijchen. De toegang is gratis, maar voor enkele activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Kijk voor het complete programma op: www.jazzwine.nl.

Jazz en Wine 2018 02 Masterclass
Foto Jack Doorman  
[advertentie]