Gemeentenieuws: fiets voor jezelf, het milieu én een goed doel

logo Gemeente Wijchen 2017 a Download de app Ring-Ring

Wijchen - Fietsen is leuk en gezond! Het zorgt ook voor een beter leefmilieu en minder files. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je nu ook fietsen voor een goede doel. Download de app Ring-Ring en fiets samen met andere inwoners van de gemeente Wijchen zoveel mogelijk kilometers bij elkaar.

Fiets mee voor de voedselbank

Alle inwoners van Wijchen die zich aanmelden, fietsen ook mee voor het goede doel. Bij de eerste 10.000 kilometer die zij bij elkaar fietsen, gaat er een mooi geldbedrag naar de lokale voedselbank. Alle fietskilometers van, naar en in de gemeente Wijchen tellen automatisch mee. Je hoeft alleen maar te fietsen. Als we het eerste doel halen, is er nog een tweede doel mogelijk. Hiervoor kunnen onze inwoners ideeën aandragen.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Download gratis de Ring-Ring app en meld je aan. De app houdt bij welke routes je rijdt en hoeveel kilometers je fietst. Je kunt je eigen prestaties bijhouden én meedoen als groep. Zo stimuleer je elkaar om meer te fietsen. Want je kunt bijvoorbeeld zien wie de meeste ritten maakt en wie de meeste kilometers. Natuurlijk ben jij de enige die jouw detailgegevens kan zien. Deze actie loopt tot eind 2018 en is opgezet in het kader van de Europese Mobiliteitsweek. Deze week is van 16 tot en met 22 september en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

Gemeentenieuws RingRing  
[advertentie]

#wijchenseomroep