Jarig! Vier jaar alweer

logo Repaircafe orig Wie jarig is, trakteert

Wijchen - Op zaterdag 6 oktober viert het repaircafewijchen zijn vierde verjaardag. Het wordt deze keer op bescheiden wijze gevierd: voor alle gasten is er gratis koffie of thee met een koekje. Volgend jaar 5 oktober wordt er breed uitgepakt, want dan wordt het eerste lustrum gevierd. 

Samen doen!

Op het repaircafewijchen kan je reparaties láten doen, maar je kan ook meewerken aan een reparatie. Is leuk om te doen en het "verbindt" mensen. Dat was ook het geval met een bezoeker.. De eigenaar wilde graag twee broeken laten inkorten. 'Dat kan natuurlijk', zei Ine Leushuis, en ze vroeg de man alvast  te meten en af spelden terwijl ze met de eerste broek aan het werk ging. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een mum van tijd had de eigenaar van de broek het klusje geklaard. Misschien dat hij als vrijwilliger op het werkstation kleding kan herstellen. Hij heeft er zeker talent voor!

Agenda RepaircafeWijchen

Het RepaircafeWijchen is elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur open. U kunt tot 12.30 uur te herstellen/repareren dingen inbrengen.

Plaats van handeling wijkcentrum OZO, Urnenveldweg 10

Agenda  2018

zaterdag 6 okotober
zaterdag 3 november
zaterdag 1 december

RepaircafeWijchen jarig