Hutten en kampvuur voor kinderen met autisme en hun ouders in Beuningse uiterwaarden

logo Het Dijkmagazijn Buitenactiviteit

Beuningen - Zaterdagochtend 13 oktober organiseert het Dijkmagazijn een buitenactiviteit voor kinderen met autisme samen met hun opvoeders. De natuur in trekken is spannend en gezond. Het groen biedt rust en is tevens uitdagend. En er is letterlijk en figuurlijk volop ruimte om naar wens samen of alleen bezig te zijn.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop kans om rond te struinen. Deze keer gaan we houtjes sprokkelen om een kampvuurtje van te maken. Op dat vuurtje koken we een lekker oersoepje. Daar plukken we ook wat wilde kruiden voor om het op smaak te brengen.

Om helemaal op de oertoer te gaan bouwen kinderen die dat willen ook nog een hut. Er groeien voldoende wilgentakken en er liggen bakstenen op het strand in overvloed. Voor grote hutten als je samen wilt gaan ‘wonen’. En wie liever alleen werkt, kan iets kleins bouwen. Natuurlijk zorgen gidsen ervoor dat er geen paarden of koeien zijn die je lastig vallen. Maar het kan wel gebeuren dat je in een van hun drollen trapt. Dus zorg voor goede schoenen. En trek geen nylon jas aan, dat is gevaarlijk bij het kampvuur!

Hutten en kampvuur voor kinderen met autisme én hun ouders/opvoeders. Zaterdag 13 oktober van 10.30-12.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 12 kinderen uit gemeente Beuningen van 6 tot 14 jaar. Kosten € 2,50, incl. soep bij kampvuur. Ouders en opvoeders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Meer info en evt. reserveren via www.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.

Het Dijkmagazijn autisme Hutten en kampvuur voor kinderen met autisme en hun ouders in Beuningse uiterwaarden
Foto Het Dijkmagazijn  
[advertentie]

#wijchenseomroep