Ieder een verhaal - Bibliotheek Wijchen

logo Bibliotheek Wijchen Iedereen is uniek

Wijchen - Een moderne bibliotheek is meer dan alleen maar boeken uitlenen, laten lezen en weer innemen. Het is ook een platform van waaruit mensen zelf hun informatie en verhaal kunnen delen. Afgelopen woensdagavond was de eerste keer als "IederEen verhaal" (voorheen Mensenbingo) en het was meteen weer een succes met een mooie opkomst. 

De organisaties die achter dit initiatief zitten wat nu voor de vierde keer plaats vond zijn Novo-Sens, WijWijchen, Meervoormekaar en Wijchen gezond en de Bibliotheek Wijchen. Iedereen is uniek en heeft een verhaal. Kennis en verhalen zitten niet alleen in boeken. Kennis en verhalen zitten vooral in mensen zelf. We weten veel meer dan we denken. Elk mens draagt een verhaal met zich mee, elk mens heeft zijn speciale kennisgebied.

Hoe boeiend kan het zijn om die verhalen en om die kennis met een ander te delen? Na een inleiding door Judith Nagtegaal konden de deelnemers in tweetallen hun verhaal delen met mede-Wijchenaren. De onderwerpen die zelf uitgekozen waren, waren op papier gezet door degene die zijn/haar verhaal wilde delen. Door het onderwerp te kiezen, werd je automatisch gekoppeld aan de verteller. Er waren twee ronden, waarbij steeds vooraf een onderwerp gekozen werd en dus een ander tweetal met elkaar in gesprek ging. Aan het eind kon men nog tips en tops voor een volgende keer geven.

Bieb Ieder een verhaal 01 Bieb Ieder een verhaal 02
Bieb Ieder een verhaal 03 Bieb Ieder een verhaal 04
Bieb Ieder een verhaal 05 Bieb Ieder een verhaal 06
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
18hreplyretweetfavorite