Een zonnige najaarsmarkt in ‘t Kompas in Wijchen

logo de Zonnebloem Zelfgemaakte producten

Wijchen - Op zondag 4 november werd de traditionele najaarsmarkt in ’t Kompas gehouden. Deze werd  georganiseerd door de ZZG zorggroep. Diverse standhouders bieden op deze markt hun zelfgemaakte producten aan, zo ook Welfaregroep van de Zonnebloem afdeling Wijchen.

Een drukke opkomst bij een zonnige sfeervolle najaarsmarkt  voor zowel buiten als binnen. De sfeer zat er goed in en de verkoop liep zeer goed. Bij uitstek leent de najaarsmarkt zich voor het verkopen van zelfgemaakte producten maar ook zèker geldt voor velen het ontmoeten en het samen zijn met elkaar voor bewoners uit de gemeente Wijchen en voor de bewoners van Hof van de Elst.

ZZG zorggroep gebruikt de opbrengst van de najaarsmarkt voor realisatie van goede houten bankjes bij ’t Kompas voor de bewoners zodat zij met mooi weer heerlijk buiten kunnen zitten.

De Zonnebloem gebruikt de opbrengst voor activiteiten voor haar gasten. De Welfaregroep van de Zonnebloem afdeling Wijchen is het hele jaar door druk bezig met handwerken en verkopen ook graag hun zelfgemaakte producten om zo een bijdrage te leveren voor activiteiten voor haar gasten.

Een welgeslaagde najaarsmarkt waarmee het doel zeker geslaagd is om zelfgemaakte producten te verkopen en tegelijkertijd een ontmoeting en het samenzijn met elkaar.

De Zonnebloem najaarsmarkt  
[advertentie]

#wijchenseomroep