Agenda

 logo Ruinetheater Batenburg Geluk zit soms in een klein tentje

Misschien hebt u dit zelf wel eens ervaren. Het komt ook voor dat mensen elkaar de tent uitvechten en misschien herkent u dat ook. In de nieuwe voorstelling van het Ruïnetheater komen beide aspecten aan de orde. Een vrolijk stuk, heel vriendelijk en hier en daar een tikkeltje vilein.

Net zoals dat voor familie geldt, heb je ook de gasten op een camping niet voor het uitkiezen. Dus dat kan botsen en hoewel wij mensen tot één soort behoren, komen we toch soms types tegen die we liever niet in onze achtertuin hebben. Nou ja, daar gaat de voorstelling over. Over grenzen waar behoefte aan is, die bewaakt worden en overschreden.

Er wordt ook heel mooie muziek gemaakt. Aan het eind wordt zelfs door iedereen een vreugdevolle ode aan het leven gezongen: “Canto alla vita”. Want, zoals Koos Sonderling (één van de kampeerders) zegt: ‘Muziek kan een belangrijke bijdrage leveren aan het geluk van mensen.’

Tekst en regie:
Jan van de Bovenkamp

De speeldata zijn: vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondagmiddag 25 juni, vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondagmiddag 2 juli.

Ruinetheater Kamperikelen  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite