Agenda

logo Gemeentenieuws Emilia Bent u een vrouw die graag weer aan de slag wilt? 

Maar weet u niet zo goed hoe u dat aan moet pakken? Praat dan mee met andere vrouwen die in dezelfde situatie zitten. Het eerste gesprek uit een reeks van zeven is op donderdag 1 juni in basisschool ’t Palet van 9.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis!

De tafel van één
De reeks bijeenkomsten wordt georganiseerd onder de naam “De tafel van één”. Het gaat om een initiatief van WOMEN inc., een organisatie die zich inzet voor vrouwen die na een langere tijd van werkloosheid graag weer aan de slag willen.  “De tafel van één” wordt ondersteund door diverse gemeenten en het ministerie van OCW.

Bijeenkomsten
Vrouwen kunnen – onder professionele begeleiding – met elkaar praten over hun toekomst. Er zijn ook workshops waar de deelnemers leren hoe zij het beste kunnen netwerken. Na de bijeenkomsten kunnen deelnemers verder ondersteuning en begeleiding krijgen bij het vinden van een baan.

Doet u mee?
Is uw belangstelling gewekt en wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zet in uw aanmelding ook uw telefoonnummer. Voor meer informatie kunt u ook bellen met telefoonnummer 06 52 16 93 18 of met 06 15 58 93 94. De eerste bijeenkomst is dus op 1 juni. De andere bijeenkomsten zijn op 8, 15, 22, 29 juni en op 6 en 13 juli. 

Gemeentenieuws De Tafel van 1 corr  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite