Agenda

logo Run for Kika 2017 Op zondag 17 september 2017 vindt Run for KiKa voor de tweede keer plaats in de Berendonck bij Nijmegen/Wijchen.

Run for KiKa is hét hardloopevenement waarbij deelnemers zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Verleden jaar werd er een record van 1,1 miljoen euro opgehaald. De inschrijving van Run for KiKa is vanaf nu geopend.  

Leuk voor jong én oud

De Run for KiKa Runners lopen 5 of 10 kilometer voor KiKa. Voor kinderen is er een speciale KidsRun van 1 kilometer. Run for KiKa vindt plaats op zondag 17 september 2017 in recreatiepark De Berendonck. Er zijn leuke activiteiten gepland voor jong en oud. Iedereen is welkom! 

Samen tegen kinderkanker

Nog altijd overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker. Stichting Kinderen Kankervrij zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt er elk jaar Run for KiKa georganiseerd. Alle deelnemers zetten zich in voor één doel: kinderkanker de wereld uit. 

Inschrijving open

Wil jij individueel of als team meedoen? Inschrijven kan via  www.runforkika.nl/doe-mee. Op dit moment geldt er een Early Bird korting van 5 euro bij inschrijving.

De Berendonck  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite