Agenda

logo Wijchen Present 2016 Een evenement 

Een evenement waar o.a. verenigingen, stichtingen,  instanties en culturele organisaties zich presenteren.

Wijchen Present! Zondag 3 september 2017 11.00 tot 16.00 uur

Waarschijnlijk heeft u al eens van ons gehoord. Wij willen alle stichtingen, verenigingen, organisaties en sportclubs uit Wijchen en omgeving onder de aandacht brengen in en rondom het terrein van ’t Mozaïek. Zij gaan op hun beurt de bezoekers een diversiteit aan informatie en presentaties bieden. Uiteraard zijn er ook optredens van zang, dans en sport te bewonderen.

Dit jaar willen we de vaste structuur, die jullie van ons gewend zijn, loslaten. Dus niet allemaal dezelfde kraampjes. We willen het voor iedereen mogelijk maken om deel te nemen aan Wijchen Present. Door iedereen een grondplaats te geven en de mogelijkheid te bieden om zelf een (hang) tafel mee te nemen of een tafel van ‘t Mozaïek te gebruiken. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om het vertrouwde kraampje te huren tegen een geringe vergoeding. Door deze verandering kunnen we het inschrijfgeld voor elke deelnemer verlagen naar € 10,00 per 2 meter, waardoor de drempel voor de kleinere organisaties en verenigingen lager wordt.

Schrijf u nu in! Dat kan via dit aanmeldformulier.

Wist u trouwens dat de nieuwe inwoners van de gemeente Wijchen na een rondleiding door hun nieuwe woonplaats ook Wijchen Present komen bezoeken? Zij zijn misschien wel op zoek naar een sportclub, kinderopvang of andere informatie/bezigheid.

Natuurlijk  zijn we ook op zoek naar mensen die hunmuziekband, workshop, sportactiviteit  enz. willen promoten. Op het podium in het theater en op andere locaties binnen en buiten ’t Mozaïek is er uiteraard ook ruimte voor muziek, dans en zang.

Kent u iemand die zeker thuishoort bij deze informatie-/promotiedag,  attendeer diegene  op deze dag en laat hem/haar ook contact met ons opnemen.

Bezoekers betalen geen entree!

Vragen? U kunt ons mailen of bellen:

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: J. Groenen 024-6418445 
  • Website: www.wijchenpresent.nl
Wijchen Present promo 2017 Wijchen Present 2016
Foto Joop Ninaber   Archief Wijchense Omroep  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 augustus. Okie Dokie TV zendt alle afleveringen van "Superheld"nogmaals uit.… https://t.co/7gn4HkOv5B
23hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Muzikale familievoorstelling "De strijd om Diamandia" https://t.co/LTTUxf2TYJ https://t.co/unt1GJbO2g