Agenda

logo t Mozaiek Blijk van waardering

Als dank voor de inzet en als blijk van waardering bezorgen ’t Mozaïek, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen vrijwilligers uit de hele gemeente een avond met een gouden randje.

Zij nodigen Wijchense vrijwilligers (via hun organisatie) van harte uit voor de Vrijwilligersavond in ’t Mozaïek op dinsdag 26 september 2017. Deze avond kent dit jaar een nieuwe opzet waarbij de gezelligheid voorop blijft staan.

Als vanouds worden de vrijwilligers ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Daarna vindt een verrassend programma vol entertainment, meedoen en genieten plaats. Vervolgens de gezamenlijke afsluiting tijdens de gezellige borrel in de Huiskamer (tot 23:00 uur). 

Vele vrijwilligersorganisaties hebben via mail de uitnodiging ontvangen, maar deze organisaties veranderen vaak qua samenstelling en binnen Wijchen ontstaan gelukkig ook veel nieuwe initiatieven. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen, terwijl u wel met vrijwilligers werkt, mail dan uw gegevens met een korte toelichting op uw organisatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u ook contact opnemen met Saskia de Waal van ’t Mozaïek via (024) 6450455.

Vrijwilligersavond