Agenda

logo Meer voor mekaar Variatie

Vier gevarieerde wandelingen in de gemeente Wijchen worden door MeerVoorMekaar en Happiness in Progress speciaal aangeboden voor mantelzorgers. Mary van der Linde, ervaren mantelzorger en wandelcoach organiseert en begeleidt de wandelingen voor mantelzorgers. Ontspannen, genieten van de natuur, een luisterend oor en verbinding staan daarbij voorop. Er wordt gestart met een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij en een voorstelrondje. Vervolgens wordt er één à anderhalf uur gewandeld in een groep van maximaal 16 personen. Het tempo is rustig en de wandeling gaat over bospaden, langs de Maas, door weilanden of over landelijke verharde wegen.

Wat levert ‘Walking back to Happiness’ u op?

Een leuke ochtend met aandacht voor U. U ontmoet andere mantelzorgers, misschien wel iemand uit uw eigen wijk. U wisselt ervaringen uit, mogelijk herkent u uw situatie in het verhaal van een ander.

Wandelen ontspant en draagt bij aan een goede balans tussen zorgen voor u zelf en zorgen voor een ander.

Kosten: 4,50 per wandeling. MeerVoormekaar draagt een deel van de kosten.

Meer informatie: o6-18041346 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data: 4 en 18 december 2017 en 8 en 22 januari 2018 steeds om 10:00 uur.

Bergharen wandelen Mantelzorgers Omgeving Bergharen
Foto Joop Ninaber    archief Wijchense Omroep  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite