Agenda

logo t Mozaiek Succesvolle shows

Van 26 tot en met 28 januari vindt het Nationaal TheaterWeekend plaats en dit jaar doet ook Theater ’t Mozaïek daar aan mee. Tijdens dit weekend kosten de theatervoorstellingen slechts 10 euro!

Tot nu toe waren de artiesten nog geheim, maar nu niet meer…

2018 0126 Eva Crutzen "Opslaan Als" van cabaretière Eva Crutzen
Foto (c) Brenda de Vries  

Op vrijdag 26 januari staat de nieuwe show Opslaan Als van cabaretière Eva Crutzen op het programma. Deze hilarische dame kunnen we geen aanstormend talent meer noemen na twee uiterst succesvolle shows. Het publiek in Wijchen dat haar eerder heeft gezien was ook onverdeeld enthousiast. Daarom verrassen we ons Theaterweekendpubliek graag met deze cabaretknaller. In haar nieuwe show slaat de gekte niet alleen toe, ze laat de gekte toe… Wat dat met het publiek doet? Dat hangt er vanaf of je het Opslaat Als…!

2018 01 28 Robin van Kraaij Onze eigen Robin van Kraaij in "Voorbij in een poep en een scheet"
Foto Jasper Ras  

Op zondag 28 januari vindt het Familietheaterfestival plaats met niemand minder dan onze eigen Robin van Kraaij en de voorstelling Stoere Broer van Tessa & Olivier. Robins eerste voorstelling als kindercabaretier heet Voorbij in een poep en een scheet. Dat zegt al bijna genoeg! Theatergroep Bombarie is er natuurlijk bij en schminkt de kinderen in de kleedkamers. Theaterschool Hakoena en DansSanne verzorgen workshops toneel, zang en dans. Ook de Bibliotheek werkt op theatrale wijze mee. En in de Huiskamer staat een bijzondere theatrale speeltuin vol ontdekkingen. Zonder de financiële medewerking van Yoast was het ons niet gelukt om zo’n mooi gevarieerd programma te maken! Van 14.30 tot 17.00 uur kan het hele gezin genieten van theater in vele vormen voor maar 10 euro. Heerlijk toch?

Voor beide shows zijn kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl. Voor het Familietheaterfestival is slechts beperkt plek, dus boek snel die kaarten.

2018 01 18 Stoere Broer Stoere Broer van Tessa & Olivier
©FlorisHeuer  
2018 01 28 NTW Artwork  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite