Agenda

logo D66 Wijchen 2015 2 Discussie

Wijchen verdient het beste onderwijs. Maar wat is het beste? Op maandag 22 januari organiseert D66 Wijchen daarom een thema-avond met als onderwerp van discussie "Toekomstbestendig middelbaar onderwijs." Speciale gast is Paul van Meenen, D66 Tweede Kamerlid en woordvoerder onderwijs.

D66 Wijchen nodigt belangstellenden met veel plezier uit om deze inspirerende avond bij te wonen en mee te praten over vernieuwing van het middelbaar onderwijs. We spreken met initiatiefnemers van middelbare scholen zonder vakken, Sjef Drummen van Agora Roermond en René de Jonge, directeur van Veluws College. Ook Harold Bekkering, hoogleraar aan de Radboud Universiteit, die diploma’s wil afschaffen, zal zijn visie geven. D66 Tweede Kamerlid Paul van Meenen spreekt over de (on)mogelijkheden in Den Haag. Een Wijchens panel bestaande uit onderwijswethouder Paul Loermans, docenten en ouders zal daarna een vertaling maken naar de Wijchense situatie.

Met het organiseren deze avond is D66 Wijchen er van overtuigd dat zij een brede doelgroep van leerlingen, ouders, docenten, onderwijsvernieuwers en mensen die zich betrokken voelen bij het onderwijs in de regio, aanspreken.

Graag verwelkomt D66 Wijchen u op 22 januari 2018 vanaf 19.30 uur op De Vloer in Bibliotheek Wijchen, Campuslaan 8 in Wijchen. Aanmelden kan via het evenement op Facebook.

Bibliotheek 2015   
Foto Joop Ninaber  


 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite