Agenda

logo t Mozaiek KaasKleum

“Op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!” Dat vindt de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk, die in zijn 15e show weer goed op dreef is. Het Wijchense publiek is onveranderd dol op hem en hij vormt al vanaf het begin een vaste waarde in onze theaterprogrammering. Niet voor niets prijkt zijn beeltenis op onze garderobe-balie. De zaal zit al bijna vol, maar er zijn nu nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water?! In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Daarbij staat, hangt en zit hij ook in zijn 15de show weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk. Typisch Mark van de Veerdonk!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 20 januari 2018                                                    

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Theater-Rabobankzaal

Artiest: Mark van de Veerdonk

Voorstelling: KaasKleum 

Genre: cabaret

Prijs: €  19,00 (inclusief garderobe en drankje) 

2018 01 20 Mark van de Veerdonk Mark van de Veerdonk in "KaasKleum" 
Foto Cathrien van de Veerdonk  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite