Agenda

logo t Mozaiek Onvergetelijke herinneringen

Na vele succesvolle optredens in theaters en op pleinen door het hele land, komen Charrel & Chantal tegemoet aan een grote wens van hun dierbare fans: een kijkje in hun privéleven.De gevierde vedettes komen daarom op woensdag 21 februari met hun charmante chansonprogramma ‘Chez nous’ naar de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen. Via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455 bemachtig je een kaartje hiervoor.

Zij delen in intieme sfeer met u de onvergetelijke herinneringen van hun woelige, internationale carrière. Dat doen zij aan de hand van mooie luisterliedjes van over de hele wereld. Maar na de pauze beslist het publiek tijdens een heuse sing along welke golden oldies ten gehore zullen worden gebracht rond hun knisperende haardvuur.Het belooft dus weer een onvergetelijke avond te worden met herkenbare meezingers, vrolijke noten en zo nu en dan een emotionele uitbarsting. En met een gezellig drankje erbij natuurlijk. Chantal: “Voor Charrel een Chivas regal en voor mij Champagne of Chardonnay.” “Want ook chez nous zijn wij even chic als charmant,” aldus Charrel.

Chantal is Suzanne Menheere uit Grave en Charrel is Marc Verburg uit Nijmegen. Echte local heroes dus die als hun alterego’s ook al twee keer de gouden bruidsparen kostelijk hebben vermaakt tijdens het feestje dat de gemeente voor hen organiseerden.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 21 februari 2018                                                                     

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Huiskamer

Artiest: Charrel en Chantal

Voorstelling: De Charrel en Chantal Show 

Genre: muziektheater

Prijs: €  12,50 (inclusief garderobe en drankje) 

2018 02 08 Charrel en Chantal De Charrel en Chantal Show

Foto Dennis Vloedmans