Agenda

logo t Achterom ‘De koning en het circus’

Popprnkastvoorstelling op donderdag 11 januari 2018 om 15.00 uur met als titel “Slaap tijger slaap”. De voorstelling wordt gespeeld door Frank Peters en  is geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en iedereen die poppenkast leuk vindt.

Een kaartje kost € 3,00 per persoon en kan besteld worden door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 06-12302095. 

Deze voorstelling is gloednieuw en speciaal geschreven voor de Voorleesdagen 2018. De Voorleesdagen worden dit jaar gehouden van woensdag 24 januari 2018 tot en met 3 februari 2018. Het bekroonde prentenboek is ‘Ssst! Tijger slaapt’. Met dit boek in gedachte is de voorstelling ‘Slaap tijger slaap’ geschreven. 

‘Slaap tijger slaap’ duurt ongeveer 40-45 minuten en er is een (korte) pauze na ongeveer 20-25 minuten. 

Slaap tijger slaap’ is de eerste van drie voorstellingen die Frank Peters gaat spelen in Wijkcentrum ’t Achterom in Wijchen. Op donderdag 8 februari en donderdag 8 maart zijn er ook voorstellingen.  In februari kunt u kijken naar ‘Schatkaart’ en in maart naar ‘de koning en het circus’ 

Wijkcentrum t Achterom poppenkast  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite