Agenda

logo Stieneo  Uitnodiging

Werknemers en ex-werknemers van Wijchense fabrieken worden uitgenodigd deel te nemen aan de INBRENGSOOS STIENEO WIJCHEN. Deze avond wordt georganiseerd door de actieve Werkgroep Industrieel Erfgoed Wijchen, in samenwerking met seniorenverenigingen van fabrieken, op woensdagavond 17 januari 2018 en donderdag 22 maart 2018, in het Documentatiecentrum van Historische Vereniging Tweestromenland.

  • U bent deze avonden te gast bij Historische Vereniging Tweestromenland in de kelder van het Mozaïek, Campuslaan 6, Wijchen.
  • De werkgroep stelt zich ten doel foto’s, films en andere materialen beschikbaar te krijgen, ten einde over de Wijchense industrie te kunnen publiceren.
  • We proberen deze avond herinneringen aan het industriële verleden van Wijchen e.o. op te halen; aan de orde komen SYNPRODO, VAGIPS en andere fabrieken.
  • Uw aanwezigheid en bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld!

De Werkgroep wil van de aanwezigen graag de verhalen horen en stelt ook de inbreng op prijs van foto's, films en andere materialen die herinneren aan de Wijchense industrie! 

Woensdag 17 januari 2018 (19.00 – 21.00 uur) 

Donderdag 22 maart 2018 (19.00 – 21.00 uur) 

't Mozaïek - Documentatiecentrum HV Tweestromenland, Campuslaan    

Stieneo Wijchen Werkt   
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite