Agenda

logo Bibliotheek Wijchen

Klooien met Kinderboeken 

Lekker bezig met de bieb!

Tussen 9 juli en 17 augustus is het vakantie! En dat betekent maar één ding… dat je een hele hoop vrije tijd hebt om te vullen. Waar kan je dat beter doen dan in de Bibliotheek?

Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en maken een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ voor jou om te komen ontdekken. Doe mee met het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek Wijchen en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten. Bij een volle stempelkaart ontvang je een Klooien met kinderboeken-diploma – en die moet je gewoon hebben! 

Jouw eigen expositie

Kom alleen of samen, met familie of vrienden, het is leuk en leerzaam! Maar dat is nog niet alles, de gemaakte werken komen in een doorlopende expositie in de Bibliotheek Wijchen te hangen of staan. Dus ook jouw werk wordt getoond aan een groot publiek!

Klooi-activiteiten in de bibliotheek

Je kunt natuurlijk thuis gaan klooien, maar we organiseren ook activiteiten in de bibliotheek om stempels mee te verdienen. Hieronder staan een aantal activiteiten. Voor meer activiteiten kijk je op de website van de bibliotheek.

Zomerprogramma

Bieb Klooien met Kinderboeken  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 juli 2018 met o.a. 't Vierdaagse Kasteel aflevering 3 https://t.co/66b2cK7PRe https://t.co/VULjfN1QVj
15hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep KUBB Toernooi tijdens Burendag in Wijchen Noord https://t.co/WFfCkuuqX1 https://t.co/ACyR6wPKBN
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Volgende week hittegolf in Gelderland https://t.co/hInwEiSyn6 https://t.co/AKYp12QyKi
19hreplyretweetfavorite