Agenda

logo Bibliotheek Wijchen Een verhalenavond rond het kampvuur

De zon gaat langzaam onder, het kampvuur knettert, de verhalenverteller schraapt zijn keel. Met zijn woorden neemt de verteller je mee naar ver weg en lang geleden. Wil je het einde van de vakantie vieren met verhalen? Nog even de zomeravondsfeer proeven met een drankje en ondertussen lekker luisteren?

Marc van Kampen en Mariska van de Steege van Kampvuur.tv organiseren – in samenwerking met De Bibliotheek en ’t Mozaïek - een verhalenavond rond het kampvuur, met dit jaar de verhalenvertellers Paul Groos, Nadja Spooren en Martin Bergsma.

Op 17 augustus brengen zij van 20.00 tot 22.00 uur allerlei verhalen: sprookjes, twistverhalen, broodje-aapverhalen en nog veel meer. Vanaf 22.00 uur is er nog een halfuurtje griezelverhalen, voor de liefhebbers. We vertellen rond een kampvuur op het pleintje voor ’t Mozaïek in Wijchen. Het eerste half uur vertellen we voor de jongere kinderen, daarna voor oudere kinderen en zeker ook voor volwassenen.

Zin gekregen?

Je kunt je aanmelden via de website van De Bibliotheek Wijchen (www.bibliotheek-wijchen.nl) De entree is gratis, maar een vrijwillige (contante) bijdrage stellen wij zeer op prijs. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer dan twee uur verhalen bij het kampvuur. De beste afsluiting van de zomervakantie!

Kampvuurvertellingen v.l.n.r.: Paul Groos, Martin Bergsma en Nadja Spooren 
   

 

 

v.l.n.r.: Paul Groos, Martin Bergsma en Nadja Spooren.

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 juli 2018 met o.a. 't Vierdaagse Kasteel aflevering 3 https://t.co/66b2cK7PRe https://t.co/VULjfN1QVj
15hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep KUBB Toernooi tijdens Burendag in Wijchen Noord https://t.co/WFfCkuuqX1 https://t.co/ACyR6wPKBN
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Volgende week hittegolf in Gelderland https://t.co/hInwEiSyn6 https://t.co/AKYp12QyKi
19hreplyretweetfavorite