Agenda

logo Wijchen gezond Voor de derde keer

Het Gezondheidsfestival van WijchenGezond is de ideale plek om een enthousiaste en bewuste doelgroep persoonlijk te ontmoeten! Op 30 september 2018 organiseert WijchenGezond het Gezondheidsfestival. Een evenement om uw doelgroep persoonlijk te bereiken. Een van de onderdelen van het festival is de Gezondheidsmarkt die voor de 3e keer plaatsvindt. Wilt u direct in contact komen met uw doelgroep, voorlichten, adviseren, begeleiden en een gezonde boodschap overbrengen? Meld u dan aan.

Kraampjes op de Markt in Wijchen

Allerlei organisaties op het gebied van gezondheid en vitaliteit presenteren zich deze dag via kraampjes op de Markt. Op het Gezondheidsfestival is er aandacht voor voeding. Fitness en sportaanbieders presenteren zich en geven demonstraties. Daarnaast is er aandacht voor valpreventie voor ouderen en voor passie en reflectie. Samen met u willen we elke leeftijdscategorie bereiken.

Activiteiten in Wijchen

Enkele gezondheid gerelateerde organisaties in Wijchen stellen hun deuren open voor bezoekers van het Gezondheidsfestival. Zo zal Sfeer van Willems haar duurzame groente- en fruittuin openstellen en zijn er (thema) wandelingen o.l.v. gepassioneerde wandelcoaches. Met Olga Commandeur zal het Gezondheidsfestival op een inspirerende manier om 11.30 uur van start gaan.

Het Gezondheidsfestival vindt plaats van 11.30 tot 17:00 uur.Het is dan ook koopzondag in het centrum van Wijchen.

Wijchen Gezondheidsfestival  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep