Agenda

 logo Bergharen Lachen Gieren Brullen De gulle lach mag regeren 

Bergharen - Bergharen maakt zich op om voor de vijfde keer een edities van “Lachen-Gieren-Brullen” te houden. Dit keer op vrijdag 19 oktober a.s. in De Zandloper. Opnieuw belooft het een avond te worden waarop de gulle lach mag regeren en menige traan van plezier over de wangen zal rollen. Herkenbare, alledaagse situaties zullen met een knipoog en veel humor voor het voetlicht worden gebracht, afgewisseld met zang en dans. Na de eerdere successen is door de organisatie voor dit lustrum alles op alles gezet om een hoog amusementsgehalte te bereiken. Het aantal optredens dat valt te bewonderen mogen de liefhebbers van dit genre echt niet missen!

Wat te denken van Boy Jansen, Dirk Kouwenberg, Hans Keris en Andy Marcelissen. Het zijn stuk voor stuk buutreedners van formaat en met hun eigen specifieke gevoel voor humor in staat de zaal te beroeren. Muzikaal vermaak zal er worden gebracht door de cabaretgroep KUUB. Het gezelschap van Stream zal ook dit jaar weer een aantal showdansen voor het voetlicht brengen.

De voorverkoop van entreebewijzen is op maandag 17 september om 19.00 tot 20.00 uur in De Zandloper met een gereduceerde prijs. Vorig jaar gingen de kaarten bijzonder vlot van de hand en ook nu geldt weer: op = op. Wil je er zeker van zijn op 19 oktober zelf of met een aantal familieleden en vrienden een plaats in de zaal te hebben, aarzel dan niet en wees er op 17 september op tijd bij.

Bergharen lachen gieren brullen  
[advertentie]

#wijchenseomroep