Agenda

logo t Mozaiek Alle wereldhits 

WIJCHEN - Een eerbetoon aan koningen van de samenzang door de geweldige band The Wieners. Op zaterdag 15 december is het genieten geblazen in Theater ’t Mozaïek. De kaartverkoop gaat erg hard, er zijn nu gelukkig nog kaarten verkrijgbaar. Via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55 bezorg je jezelf of een ander (kadotip!) een geweldige muzikale avond. 

Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. 

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. Ze volgen de carrière van de Everly’s vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80. 

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… 

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje: 

Datum: 15 december 2018 

Tijd: 20.15 uur 

Locatie: Theater 

Artiest: The Wieners 

Voorstelling: Tribute to the Everly Brothers 

Genre: muziek 

Prijs: € 19,50 (inclusief garderobe en drankje)

2018 12 15 The Wieners

The Wieners 

Voorstelling: Tribute to the Everly Brothers 

Foto Gijsbert van der Wal

 

 

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
18hreplyretweetfavorite