Agenda

 logo t Mozaiek Artiesten gezocht!

WIJCHEN - Het Nationaal Theaterweekend komt er weer aan. Dit laatste weekend van januari zetten theaters hun deuren open en bieden voorstellingen aan voor slechts een tientje, zo ook Theater ’t Mozaïek. Op vrijdag 25 januari kan het publiek naar hilarisch cabaret door Oeloek en op zaterdag 26 januari genieten de jongste kinderen van Dikkie Dik en ik, met een poezenspeeltuin in de Huiskamer en een voorstelling in het theater.

Op zondagmiddag 27 januari staat de Theaterover(v)al op het programma. Een gratis theatermiddag voor alle leeftijden waarbij het publiek in groepen door ’t Mozaïek wordt geleid en overal wordt overvallen door kleine, korte optredens. Door bijvoorbeeld de talenten van Theaterschool Hakoena, danseressen van DansSanne of muzikale leerlingen van Muziekdorp.

Dit evenement past natuurlijk prachtig in dit Theaterweekend en ook bij Pro Podium, het talentontwikkelingsproject van ’t Mozaïek i.s.m. de Rabobank. Theater ’t Mozaïek nodigt heel graag alle Wijchense talenten en artiesten uit om ook op te komen treden. Het gaat om korte optredens van ongeveer 5 minuten, die je meerdere malen die middag gaat verzorgen op een bepaalde plek in ’t Mozaïek (bijvoorbeeld in de keuken of een kantoor, op de trap of onder de tribune). Een unieke gelegenheid om jouw talent te laten zien op een andere plek dan op school, op YouTube of bij familie-feestjes. En het leuke is dat dit event gratis toegankelijk is, dus je kan ook nog eens al je vrienden en familie uitnodigen om te komen kijken.

Krijg je helemaal zin om in ’t Mozaïek op te gaan treden? Meld je dan aan door je gegevens vóór 22 januari te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geen podiumtalent? Geef deze oproep dan door aan de talenten die je kent en kom lekker kijken op 27 januari.

2019 01 27 Pro Podium Singer-songwriters
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite