Programma's

LogoWOFMdraaitdoor1
WOFM draait door
Non-stop muziek op jouw lokale omroep. Voor elk wat wils tijdens jouw werkzaamheden in de nacht of overdag.

 

 logo radioteam RN7
De Ontbijtshow RN7 
Met Gerry van Kampen. De Ontbijtshow is er elke werkdag, met bekende onderdelen als de Hersenwekker en met een terublik naar het verleden: wat stond er vroeger in de krant? Ook een oude top-40 komt voorbij. De Ontbijtshow: wij maken geen hits, wij draaien ze alleen maar.

 

logo radioteam RN7  
Bureau Bart RN7  
Met Bart Meijer  
Bureau Bart RN7 wordt elke werkdag uitgezonden  

 

logo radioteam RN7  
On-deMandt RN7  
Met Maurice de Mandt  
On-deMandt RN7 wordt elke werkdag uitgezonden  

 

logo radioteam RN7  
Afslag 7 RN7  
Met Micha Jans  
Afslag7 RN7 wordt elke werkdag uitgezonden  

 

logo Soundtrack oml  

De soundtrack van mijn leven

De soundtrack van mijn leven is een programma samengesteld en live gepresenteerd door Wim van Schie. In dit twee uur durende programma neem ik u mee op reis door 60 jaar muziek. Spring in die trein en luister wekelijks naar mijn persoonlijke smaak uit de pop, beat, rock, folk, glam rock, country, nederpop, blues en soul geschiedenis. De nadruk ligt op de jaren 60 en 70, maar soms maak ik een stapje naar de jaren 80, 90 of de muziek uit de 21ste eeuw. Ik maak een mix uit bekende of minder bekende nummers of bands/zangers-essen. Ook schroom ik niet korte nummers of lange te draaien. Tussen de nummers vertel ik kort iets over de artiest, het nummer of het tijdsbeeld van de muziek. Mijn motto is; muziek uit mijn tijd is de beste en jeugdsentiment zoals muziek hoort te zijn.  

 

 

 Logo Afslag Wijchen  
Afslag Wijchen  
Een wekelijks programma op de maandag tussen 18.00 en 20.00 uur, waarin een aantal vaste onderdelen terugkomen zoals de artiest van de dag, een song van de Beatles, de rubriek hit / cover en aandacht voor een speciale CD. Uiteraard wordt dit alles afgewisseld met hits en muziek van vroeger en nu. Kortom een programma om wekelijks naar uit te kijken en af te stemmen. Presentatie Wim Leseman.
 

 

Logo Lekker weekend
Lekker Weekend

In dit zaterdagochtendprogramma aandacht voor allerlei regionieuwtjes.

Presentatie Antoon Hoogstraten

   

logo Symfocity

Symfocity

Elke vrijdag van 22.00-24.00 uur kun je twee uur lang genieten van progressieve en symfonische rockmuziek (b.v. Genesis, Yes, Pink Floyd en Marillion). In het wekelijkse programma besteden we aandacht aan een aantal nieuw uitgekomen cd's waarbij er tijd genomen wordt om een goede indruk van de muziek te geven en voor wat achtergrondinformatie. Daarnaast doen we natuurlijk ook een greep in de platenkast en proberen we je als luisteraar een zo gevarieerd mogelijke mix van recente en ouder werk voor te schotelen. Regelmatig hebben we bands op bezoek voor een interview en/of presentatie van hun nieuwe cd en als de mogelijkheid zich voordoet zijn er zelfs live-studio-optredens.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de lokale omroepen van Apeldoorn, Ede, Deventer, Voorst en Raalte. De uitzendingen worden samengesteld door Timo Diedering, Hans Harleman, Arthur Haggenburg en Wim Brouwer. Timo en Hans presenteren en Arthur en Wim verzorgen de techniek. SymfoCity bestaat al vanaf 1999 en heeft inmiddels al de mijlpaal van de 1000e uitzending gehaald en is vanaf juni 2016 ook op de Wijchense Omroep te horen. Op de website www.symfocity.nl staan de playlists en kan je de laatste 6 uitzendingen downloaden.

  

LogoWOFMSport
WOFM Sport
Aandacht voor de sport in de gemeenten Wijchen, Beuningen en Druten Presentatie Elly Peters en Sander van Gelder

 

LogoWijchenCentraal
Wijchen Centraal
Presentatie en redactie: Annie van Wichen, Nico Meeuwsen en Menno Duiven.

Wilt u op de hoogte blijven van al hetgeen zich afspeelt in de Wijchense samenleving? Stem dan op zondagmiddag af op WOFM, want dan wordt het programma Wijchen Centraal uitgezonden.Wijchen Centraal bestaat al zo lang de omroep bestaat (dus al meer dan 30 jaar). Aan uiteenlopende onderwerpen wordt aandacht besteed. Elke zondag van 12.00 tot 13.00 uur. Herhalingen: Zie de radiogids

  

LogoZohoorjezenietvaakmeer

Zo hoor je ze niet vaak meer

Rechtstreeks uit de studio of rechtstreeks uit het café, Werkelijkheid of fantasie,

Gein of ongein, Oud of nieuw,

Kortom je oordeelt zelf maar.

Want zeg nu eens eerlijk: Zo hoor je ze toch niet vaak meer?

Antoon Hoogstraten, Anja de Haas en Els Graat proberen jou als luisteraar van 20 tot 22 uur in een plezierige tijd door te laten brengen. Dit programma herbergt een scala aan muziek tussen de jaren 60, 70 en 80 met af en toe een single van latere tijd maar ook van heden.

Gezamenlijk brengen zij de wetenswaardigheden uit het leven op een gezellige en ontspannende manier naar je toe, het kan serieus zijn maar ook vaak heel komisch met o.a. berichten waar jij thuis van denkt, waar halen ze die in godsnaam vandaan en is het wel echt. De gezelligheid van die cafépraat willen ze zo overdragen naar jou thuis en ze noemen dat info-tainment. Nieuwsgierig geworden hoe dat gaat in ons programma?? Ga maar eens luisteren, elke woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur naar: 

Zo Hoor Je Ze Niet Vaak Meer

 

logoMuziekCarrousel

Muziek Carrousel

De muziek in de Muziek Carrousel bestaat uit allerlei verschillende soorten muziek variërend van pop, rock, soul, R&B, maar ook het Nederlands lied wordt niet vergeten. Kortom een gevarieerd programma met zowel oude als nieuwe nummers.

Elke week hebben we terugkerende items zoals de verjaarplaat (plaat van een artiest die op de uitzenddag jarig is), een top drie van weleer (variërend van 1960 tot 2005) en de weekendagenda, waarin u kunt horen wat er in de gemeente Wijchen zoal te doen is.

Wilt u uw evenement ook in de weekendagenda vermeld hebben? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit programma wordt op woensdagmiddag herhaald.

Presentatie Gerrie Rossen

 

LogoRegiosport

Regiosport

Iedere vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur zendt de Wijchense Omroep  RegioSport uit op WOFM. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de buuromroepen WebFM, N1 en WFM. In dit sportprogramma is er ruim aandacht voor betaald voetbal met extra aandacht voor NEC, amateurvoetbal, zaalvoetbal en alle overige sporten.

RegioSport volgt de voetbalclubs uit de gemeente Heumen, Beuningen, Druten, Wijchen en Nijmegen, waarbij wekelijks 4 tot 5 wedstrijden live te volgen zijn. Daarbij worden ondermeer de derby's, de stand op de ranglijst en periode in de gaten gehouden worden. Om kwart voor vijf hoort u alle uitslagen van hoofdklasse C tot zesde klasse E. 

RegioSport is live bij alle wedstrijden van NEC, uit en thuis.  

  

Logo Op weg naar middernacht Jan

Op weg naar middernacht 

Iedere donderdagavond van 22.00 uur tot 00.00 uur:  Een programma voor mensen die hun avond invullen met het luisteren naar rustige muziek en hun gedachten en gevoelens toevertrouwen aan het papier. Deze gevoelsuitingen willen ze graag delen met anderen, het liefst via de radio. Een avond vol passie en poëzie dus. Jan van Kempen deelt dat gevoel en laat de luisteraar meegenieten in zijn programma met mooie bijpassende muziek in een aangename sfeer. De luisteraars kunnen hun gedichten en of brieven sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Herhaling maandagavond vanaf 22.00 uur.

Met een muzikale groet van Jan!!

 

Logo Non-stop 60 70 80

Nonstop 60,70 & 80

In dit programma draaien we de populaire muziek uit de jaren 60, 70 en 80

  

Logo Klassiek Mozaiek 2017

Klassiek Mozaïek

Zondagavond op WOFM van 20:00 tot 21:00 uur een programma met klassieke muziek geselecteerd en gepresenteerd door Heinie Friebel. Veel muziek uit de barok en uit de romantische periode. 
Maar ook wel muziek uit de renaissance of uit de moderne periode. En filmmuziek of andere zijsprongetjes. Gewoon muzikale pareltjes. Heeft u suggesties of wilt u reageren op het programma mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

[advertentie]

#wijchenseomroep